👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت در 28اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات

28

حجم

0/387 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

pptx

توضیحات کامل

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

روش های نگهداری گوشت

مقدمه

گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشك شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند.

نگهداری گوشت با توجه به اینكه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله تركیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد.

باتوجه به اینكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میكروبها هستند.PH  نزدیك محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان  و به علت وجود تعداد زیادی

میكروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اكثرمواد غذایی دیگر مشكل تر است.

آلودگی هایی كه ممكن است تا قبل از فرآوری وارد گوشت شود

آلودگیهای مرحله پوست گیری است كه از طریق چاقوی كارگران ولباسهای آنها ناشی می شود.

   تخلیه امعاء و احشاء كه از سیستم    گوارشی حیوان-هوا- آب شستشوی لاشه ها پارچه و برسهای استفاده شده برای لاشه ها – چاقوها- اره ها و....ناشی می شود.

گوشتهای موجود در اتاقهای سرد ممكن است در معرض آلودگی ناشی از هوا- دیوارها و كف ها و كارگران باشد.

  آلودگیهایی كه از كف سالن وارد گوشت می شوند.

آلودگی های مرحل برش :

برای حذف قسمت های زائد آلودگی های بیشتری از طریق چاقو – اره ها – نوارهای نقاله – میزها – هوا ، آب و كارگران به وجود می آید .

شرایط آب :

باید توجه شود آب مورد استفاده برای اسپری كردن روی لاشه ها باید تحت فشار و داغ باشد .

پوشش هایی كه برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باكتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اكسیژن ، و دی اكسید كربن اختلاف زیادی دارند .

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت حق انتفاع چیست پاورپوینت موقعیت جغرافیایی و وضع طبیعی سرزمین قزوین پاورپوینت معماری پایدار(ساختمانهای سبز) پاورپوینت آشنایی با چسب های ساختمانی پاورپوینت لایه فیزیکی (Physical Layer)