👈 فروشگاه فایل 👉

صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)

ارتباط با ما

... دانلود ...

صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)

تعداد صفحات انگلیسی 6 صفحه (1650 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 9 صفحهترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهشمقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایشبه همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشدمنظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

مشخصات فایل

تعداد صفحات

9

حجم

0/471 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

doc

توضیحات کامل

صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)

نمونه

 پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis)، به صورت بسته بندی در هوای معین با غلظت بالای دی اکسیدکربن در مخلوط گاز، افزایش می یابد (کاگلاک و همکاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همکاران، 2005). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (2-4 درجه سانتی گراد) در هوا،  VP و MAP  را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (2005) یک دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دی اکسیدکربن، 11-12 روزه با 40-50% دی اکسیدکربن، 10-11 روزه برای VP و 8-9 روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری  محصولات را تا 5 روز در مقایسه با نمونه های بسته بندی شده در هوا، افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان برای نگهداری طولانی تر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.

👇محصولات تصادفی👇

کد متلب برای روش نیوتن رافسن (محاسبات عددی) پاورپوینت لوییس سالیوان معمار بزرگ آمریکایی و پدر معماری مدرن پرسشنامه سرمایه فرهنگی بوردیو مبانی نظری رضایت از زندگی پاورپوینت تجزیه و تحلیل بیومکانیکی دوی سرعت و ضربه آبشار والیبال